top of page
Etsi
  • minnaarve

Seikkis 40


Turku on kulttuurikaupunki. Tavoitteenamme on, että jokaisella turkulaisella on mahdollisuus osallistua, kokea ja tehdä kulttuuria iästä riippumatta, sillä taiteella ja kulttuurilla on suuri merkitys hyvinvoinnille. Turun Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuistossa nämä tavoitteet toteutuvat jokapäivä. Yhteisen tekemisen äärellä lapset oppivat luovaa ajattelua sekä yhteisöllisyyttä, tunnetaitoja ja toisten huomioon ottamista. Ne ovat erittäin tärkeitä taitoja lastemme elämään juurrutettavaksi. Seikkiksessä harrastaessaan lapsilla on myös mahdollisuus löytää samanhenkisiä kavereita ja kasvaa niin, että luovasta toiminnasta tulee keskeinen osa heidän elämäänsä. Ja teietenkin, Seikkiksessä on aktiivista toimintaa ympäri vuoden.


Tee soppa kanssa parhaiden kavereiden

Ja löydätte aineksen salaisen

lauletaan synttäribiisissäkin.


Turun Seikkailupuiston 40 vuoden taide- ja kulttuurikasvatustyö on antanut elämyksiä, onnistumisen kokemuksia ja korvaamattomia muistoja tuhansille lapsille ja jo aikuisiksi kasvaneille – ja uskon, että monia kymmeniä vuosia on vielä edessäpäin. Seikkiksestä voit myös käydä ostamassa itsellesi kotiin pienen puuhakirjan sadepäivien varalle.
Toivotan Seikkailupuistolle paljon onnea ja antoisaa 40-vuotisjuhlavuotta – ja teille kaikille aurinkoista kesää innostavan tekemisen, ikimuistoisten seikkailujen ja luovuussopan keittämisen parissa!0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page